Werkwijze & tarieven

Werkwijze

Een persoonlijke en directe aanpak

Carmen gelooft dat zakendoen mensenwerk is, dat in een wereld waar global communication steeds belangrijker is, de mens de basis blijft. Daarom hanteert Carmen  een persoonlijke aanpak.

Intakegesprek

Allereerst vindt er een intake gesprek plaats waarin uw doelstellingen en behoeften worden besproken. Middels niveau-toetsen en persoonlijke gesprekken wordt vastgesteld welk niveau de cursist heeft.

Studieplan

Vervolgens wordt er een studieplan en offerte opgesteld. In het studieplan leest u meer over het geplande verloop van de cursus. In nauw overleg met u wordt bepaald hoeveel lesuren er nodig zullen zijn en wat de kosten daarvoor zijn.

Evaluaties

De taaltraining gaat van start en tussentijds worden er regelmatig evaluaties gehouden om indien nodig tijdig bij te kunnen sturen.

Eindrapportage

Tenslotte ontvangt u een persoonlijke eindrapportage.

Tarieven

De kosten voor een taaltraining op maat lopen uiteen, juist omdat wij werken met een persoonlijke aanpak. Wilt u een in-company training? Of wilt u juist een andere locatie? Kiest u voor een intensieve training?
We maken daarom graag een offerte op maat voor u, op basis van uw specifieke wensen.

Omdat wij onze kosten minimaliseren (lage kosten voor reclame, personeelszaken etc.) kunnen wij dezelfde kwaliteit leveren als grotere taalinstituten, dus een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien bent u verzekerd van een duidelijke en snelle communicatie met een vast aanspreekpunt, zonder tussenpersonen, met als resultaat een duurzame relatie.

Simpel gezegd: een sterk resultaatgerichte samenwerking.

 

“We have to choose between a global market driven only by calculations of short-term profit, and one which has a human face.”
Kofi Annan