Zakelijke taaltrainingen

Wilt u een effectieve communicatie met uw Spaanstalige klant?

Om succesvol zaken te kunnen doen in Spanje of Latijns-Amerika heeft u de Spaanse taal nodig. Volgens de Eurobarometer spreekt maar 22 % van de Spanjaarden Engels. Als u een effectieve en duurzame relatie in Spanje wil opbouwen, bevelen wij u aan om te investeren in de Spaanse taal en cultuur.

Taallessen op maat

Carmen verzorgt zakelijke taaltrainingen op maat. Factoren zoals niveau, beschikbare tijd, eigen tempo, leerdoelen of budget worden allemaal meegenomen en geven vorm aan uw training. Deze is specifiek voor uw werksituatie, zodat u het kan toepassen in de praktijk.

Kosteloos intake gesprek

Na een uitgebreide en intensieve verkenning van uw doelstellingen en behoeften, stellen wij een plan van aanpak op. Dit plan vormt de basis voor uw taaltraining en wordt, afhankelijk van uw wensen, uitgewerkt in de vorm van privélessen of voor groepen medewerkers binnen uw bedrijf.

Cultureel bewustzijn

Elkaar begrijpen is meer dan dezelfde taal spreken. De “ongeschreven regels” kunnen leiden tot misverstanden, miscommunicatie en zelfs conflicten. Wie zich bewust is van deze subtiele regels kan adequater optreden in een internationale omgeving. Alleen als u taal en cultuur combineert communiceert u succesvol.

 

“The need to communicate effectively with your customers will come up again and again.”
Bill Gates