Carmen

Carmen Ripa de la Concepción begon als vertaalster en in 2004 richtte zij haar taalbureau Carmen Taal, Cultuur en Communicatie op. Als native speaker kent zij de finesses van de Spaanse taal en de zakelijke omgangsvormen. Dankzij haar jarenlange verblijf in het buitenland (Verenigde Staten, Duitsland en Engeland) is zij in staat zich snel te kunnen verplaatsen in de positie van uw internationale klant, zij kan uw bedrijf begeleiden waar nodig is. Door haar kennis van andere talen en culturen kan zij snel taalkundige problemen vaststellen en tijdig ingrijpen. Zij heeft alle tools in huis om uw zaken in Spanje tot een succes te maken.

Carmen verleent u Spaanse taal- en cultuurtrainingen in elke vorm, professioneel en betrokken. Ook vertalingen, correspondentie met Spanje, redactie van (reclame) teksten en telefonische hulp behoren tot haar pakket. Zij is uw Spaanse taalkundig expert.

Bel of mail voor het maken van een afspraak. In een gratis intake gesprek worden uw wensen geïnventariseerd. U ontvangt dan een concept programma, bent u ermee akkoord, dan ontvangt u een offerte zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Carmen_088

Kernwoorden waarmee Carmen zich onderscheidt zijn: kwaliteit, flexibiliteit en enthousiasme. Maatwerk en persoonlijk contact zijn de basis voor onze relatie. Bovendien kunt u verzekerd zijn van en duidelijke en snelle communicatie met een vast aanspreekpunt, zonder tussenpersonen, met als resultaat een langdurige relatie.

Simpel gezegd: een sterk resultaatgerichte service.